Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

Στην Καλαβρία της Ιταλίας φέτος η Biolmiel


ImageΑπό τις 7 έως και τις 11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Καλάμπρια της Ιταλίας, ο πέμπτος διαγωνισμός για την επιλογή του καλύτερου βιολογικού μελιού (γευσιγνωσία και ποιότητα).
 
 
Ο Διαγωνισμός Biolmiel 2011 αφορά βιολογικό μέλι, συσκευασμένο με ετικέτα και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες ανεξάρτητα με την επιτυχία/διάκριση στο διαγωνισμό, θα λάβουν επίσης σχετική ανάλυση των δειγμάτων τους από τους εργαστηριάκους ελέγχους οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν πριν τη γευσιγνωσία.
Τα δείγματα θα συγκεντρωθούν στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ στην Αθήνα το αργότερο μέχρι τις 28 Νοεμβρίου 2011 και στη συνέχεια θα προωθηθούν στην Ιταλία.
Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη η αποστολή τριών (3) συσκευασιών μελιού των 250 gr και άνω σε γυάλινο βάζο, εκ των οποίων οι δύο (2)  θα πρέπει να φέρουν την ετικέτα πώλησης του προϊόντος και η μία (1) θα πρέπει να είναι χωρίς ετικέτα. Επιπρόσθετα θα πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη η αίτηση συμμετοχής η οποία και επισυνάπτεται.
ImageΕπισημαίνουμε ότι οι συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν ήδη στείλει δείγματα θα πρέπει τώρα να συμπληρώσουν μόνο την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν είτε στα γραφεία του Οργανισμού ΔΗΩ είτε να την προωθήσουν στο email:  m.chouliara@dionet.gr
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με το διαγωνισμό ή με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Πληροφορίες: Μαρία Χουλιάρα
Οργανισμός Ελέγχου &Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ
Αριστοτέλους 38, 104.33 Αθήνα τηλ: 210 8224384, fax: 210 8218117, info@dionet.gr, www.dionet.gr
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου