Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Οδεύει για ΠΟΠ και το συζητάει το κρητικό μέλι

Η "πρόταση ΠΟΠ για το Κρητικό μέλι" αποτελεί το κεντρικό θέμα του 3ου Παγκρήτιου Συνέδριου Μελισσοκομίας που διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ρέθυμνο.
Η "πρόταση ΠΟΠ για το Κρητικό μέλι" αποτελεί το κεντρικό θέμα του 3ου Παγκρήτιου Συνέδριου Μελισσοκομίας που διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ρέθυμνο.Η "πρόταση ΠΟΠ για το Κρητικό μέλι" αποτελεί το κεντρικό θέμα του 3ου Παγκρήτιου Συνέδριου Μελισσοκομίας που διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο 3 Μαρτίου στο Ρέθυμνο.
Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Ενιαίο Φορέα Μελισσοκόμων Κρήτης και την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Μελισσοκομίας - Σηροτροφίας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί στο "Σπίτι του Πολιτισμού", Πλατεία Μικρασιατών στο Ρέθυμνο με την ευγενή χορηγία του Δήμου Ρεθύμνης.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9π.μ. και στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων, στα Ιστορικά στοιχεία για την κρητική μελισσοκομία, τις μελισσοκομικές διαδρομές στην Κρήτη, την μελισσοκομική χλωρίδα του νησιού, καθώς και τις προοπτικές κατάθεσης φακέλου διεκδίκησης Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) για το κρητικό μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου